ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σαμαράς ανακοινώνει κόμμα και «τελειώνει» τον Μητσοτάκη - Ποιοι ήδη βρίσκονται στο πλευρό του
Το Ισραήλ έτοιμο να προκαλέσει χάος στην Τουρκία
ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς
Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος: Οποιεσδήποτε Συμφωνίες ή Μνημόνια Κατανόησης σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών θα πρέπει να συνάπτονται σύμφωνα με το
Η Τουρκία αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες κατά 229%, στοχεύοντας στην ανάπτυξη δικών της τεχνολογιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ηρωικό «διπλό» για τον Ολυμπιακό επί ισπανικού εδάφους, που βελτίωσε σε 7-11 το ρεκόρ του και έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών στη Euroleague.
Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 93-91 της Βαλένθια, για τη 18η αγωνιστική, συνεχίζοντας το «κυνήγι» της οκτάδας και υποχρεώνοντας τις «νυχτερίδες» στη δέκατη ήττα τους.
Παρά τα προβλήματά τους, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη (93-91) από τη Βαλένθια και ανεβαίνοντας στο 7-11 να διατηρούν τις πιθανότητές τους για την οκτάδα.
Μεγάλη εμφάνιση από τους Πειραιώτες, αλλά το… κλειδί για το ροζ φύλλο ήταν το επιθετικό ριμπάουντ του Πρίντεζη σε χαμένη βολή του Παπανικολάου και στη συνέχεια οι 2/2 από τη γραμμή που έκανε, μετατρέποντας το +3 (86-89) σε +5 (86-91), στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Στα εναπομείναντα δευτερόλεπτα οι δύο ομάδες σκόραραν με βολές και τους Πειραιώτες να παίρνουν τη νίκη με το τελικό 93-91.
Τα δεκάλεπτα: 16-16, 36-39, 63-70, 91-93
ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Χάουμε Πονσαρνάου): Κολόμ 9 (1), Μαρίνκοβιτς 20 (2), Εντούρ 6, Αμπάλντε 1, Λαμπεϊρί 2, Βαν Ρόσομ 11 (1), Μότουμ, Ντούμπλιεβιτς 2, Βίβες 6 (2), Σαν Εμετέριο 23 (2), Σάστρε 1, Ντόρνεκαμπ 10 (2)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κεστούτις Κεμζούρα): Ρότσεστι 7 (1), Μπάλντουιν 2, Πολ 12 (4), Κόνιαρης 8 (2), Σπανούλης 10, Μιλουτίνοβ, Βεζένκοφ 17 (3), Πρίντεζης 18 (1), Παπανικολάου 16 (1), Ρούμπιτ 3























































