ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές
Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά από έντονο πολιτικό παρασκήνιο στο κομματικό επιτελείο του ΑΚΡ όπως ανακοινώθηκε και επίσημα ο νέος πρωθυπουργός της Τουρκίας που θα διαδεχθεί τον Ταγίπ Ερντογάν θα είναι ο μέχρι σήμερα υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.
Ο Αχμέτ Νταβούτογλου γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1959 στο Ικόνιο, είναι Τούρκος πολιτικός επιστήμονας, ακαδημαϊκός και πρέσβης.
Την 1η Μαΐου του 2009 διορίστηκε Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας.
Πριν γίνει Υπουργός Εξωτερικών, ήταν ανώτατος σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Τουρκίας.
Συμπεριλήφθη στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Time για τα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το 2012.
Ο Αχμέτ Νταβούτογλου είναι ο “θεωρητικός” της ηγετικής σέχτας του ΑΚΡ και είναι ο άνθρωπος που καθιέρωσε το δόγμα του Νεο – Οθωμανισμού.
Δηλαδή της ηγετικής θέσης που πρέπει να έχει η Τουρκία στον Μουσουλμανικό κόσμο στα πρότυπα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.























































