ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FIR Αθηνών, Παραβιάσεις Εθνικού Εναέριου Χώρου, Πολεμική Αεροπορία, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα Ρούμπιο έναντι Αντιπροέδρου Βανς για το 2028
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληραίνει τη στάση της η Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις και δεν αρκείται απλά σε αναγνωρίσεις των τουρκικών αεροσκαφών που παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο αλλά προχωρά σε εμπλοκές και αερομαχίες.
Στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη στις τέσσερις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου στις οποίες προχώρησαν τουρκικά αεροσκάφη σε Βορειοανατολικό και Κεντρικό Αιγαίο, σημειώθηκαν τέσσερις εικονικές αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.
Τα τουρκικά αεροσκάφη (10 μαχητικά F-16 και ένα ελικόπτερο) προέβησαν επίσης σε επτά παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Τέσσερα από τα τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα, ενώ τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.























































