ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη: 22χρονη τραγουδούσε νανουρίσματα ενώ έπνιγε τα τρία παιδιά της

Φρίκη: 22χρονη τραγουδούσε νανουρίσματα ενώ έπνιγε τα τρία παιδιά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στην Αριζόνα, όπου μία μητέρα έπνιξε τα τρία της παιδιά, αφού τους τραγουδούσε νανουρίσματα και έπειτα έβαλε τα σώματά τους στον καναπέ σε στάση ύπνου.

Η 22χρονη Ρέιτσελ Χένρι σκότωσε τα τρία της παιδιά -τον 3χρονο γιο της και τις δύο κόρες της, ενός έτους και επτά μηνών- ενώ στο σαλόνι βρίσκονταν συγγενείς, που δεν κατάλαβαν τίποτα.

Ειδικότερα, όπως περιέγραψε η 22χρονη στους αστυνομικούς, πρώτα έβαλε τα χέρια της στο στόμα και τη μύτη της μεγάλης της κόρης μέχρι που σταμάτησε να κινείται.

Το παιδί, σύμφωνα με τη Daily Mail, κλωτσούσε τη μητέρα του προσπαθώντας να γλιτώσει ενώ ο 3χρονος αδερφός της φώναζε «όχι» ενώ έβλεπε την αδερφή του να πεθαίνει.

Έπειτα έβαλε τη σορό του παιδιού σε ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του σπιτιού και κυνηγούσε τον γιο της μέχρι που ο μπαμπάς των παιδιών και ένας άλλος συγγενής ήρθαν στο σπίτι.

Τότε, η Ρέιτσελ πήρε τον μικρό και τον πήγε στο δωμάτιό του, λέγοντας πως ήθελε δήθεν να τον βάλει για ύπνο.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι το αγόρι προσπάθησε με κάθε τρόπο να αντισταθεί, γδέρνοντας και τσιμπώντας τη μητέρα του, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Τέλος βρήκε την επτά μηνών κόρη της και αφού την τάισε και το μωρό αποκοιμήθηκε, την έπνιξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

BBC: Ο κόσμος παρακολουθεί μία επικίνδυνη ισορροπία τρόμου

Ρούμπιο: Δεν θα επιτραπεί στο Ιράν να επιβάλει τον έλεγχο στα Στενά

Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του

Έχει το Ιράν «δελφίνια καμικάζι» με νάρκες; Τι απάντησε ο Πιτ Χέγκσεθ

ΗΠΑ: Πλήγματα κατά ιρανικών ταχυπλόων ενώ η Τεχεράνη επιτίθεται σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις των Εμιράτων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr