ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πτώματα τυλιγμένα σε ματωμένα σεντόνια σε κεντρικό δρόμο του Ντονέτσκ

Πτώματα τυλιγμένα σε ματωμένα σεντόνια σε κεντρικό δρόμο του Ντονέτσκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ντονέτσκ, Ουκρανία,

Δύο πολίτες σκοτώθηκαν το Σάββατο από ρίψη πυρών πυροβολικού στο κέντρο του Ντονέτσκ, προπύργιο των φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου τα πτώματα ήταν καλυμμένα με ματωμένα σεντόνια σε δρόμο του κέντρου της πόλης.

Μεταξύ των θυμάτων ήταν ένας άνδρας, η νύφη του οποίου ζητούσε από τον σύζυγό της να φέρει το διαβατήριο του θύματος για να αποδείξουν ότι είναι πράγματι συγγενείς προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν τη σορό.

Στο δρόμο, δέντρα έχουν κοπεί, σημάδια από τις οβίδες διακρίνονται στις γραμμές του τραμ που περνούν από τη μεγάλη αυτή οδική αρτηρία. Περίοικοι μάζευαν σπασμένα γυαλιά, καθώς οι προσόψεις των σπιτιών και των καταστημάτων ήταν γεμάτες θραύσματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η μεγαλύτερη ουκρανική επίθεση με drones στη Ρωσία – Τουλάχιστον 4 νεκροί

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία – Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας

Ο Νίκος Δένδιας έθεσε στον Ουκρανό Υπ. Άμυνας το ζήτημα της ανέλκυσης ουκρανικού θαλάσσιου drone στην Ελλάδα

Νίκος Δένδιας: Το drone στη Λευκάδα «έχουμε πλέον βεβαιότητα ότι είναι ουκρανικό» – «…εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα»

Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα – Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr