ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου στο Fox News: Όχι F-35 στην Τουρκία - Κατέχει τη μισή Κύπρο και απειλεί την Ελλάδα
Αίγιο: Ανατροπή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας - Σενάριο για δράστιδα τη μητέρα
Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά δεύτερη με άνοδο η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα, πρώτη με πτώση η ΝΔ
Τουρκία-Σ.Αραβία με λεφτά του Κατάρ «ανασταίνουν» τον Σιδηρόδρομο της Χετζάζης κόντρα στον IMEC και στα συμφέροντα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Τραμπ από Σύνοδο ΝΑΤΟ: «Οι ΗΠΑ θα άρουν τις κυρώσεις CAATSA στην Τουρκία - Όλα ανοιχτά και για F-35»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διπλωματικός πυρετός επικρατεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την κατάσταση στη Συρία.
Την ώρα που η Άγκυρα κλιμακώνει τις προκλήσεις, η Μόσχα κάνει λόγο για αθέτηση δεσμεύσεων και οι ΗΠΑ τάσσονται στο πλευρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η Δαμασκός κατηγόρησε, με τη σειρά της, τον Τούρκο πρόεδρο ότι έχει «αποσυνδεθεί από την πραγματικότητα», μετά τις απειλές του να πλήξει «παντού» το συριακό καθεστώς, σε ένα πλαίσιο εντάσεων μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών.
«Ο αρχηγός του τουρκικού καθεστώτος κάνει δηλώσεις άδειες, κενές και άθλιες, οι οποίες δεν μπορεί παρά να προέρχονται από ένα πρόσωπο που έχει αποσυνδεθεί από την πραγματικότητα», μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA επικαλούμενο πηγή του συριακού υπουργείου Εξωτερικών.
Η εν λόγω πηγή υπενθύμισε τα «οδυνηρά πλήγματα» που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τον συριακό στρατό εναντίον των τουρκικών δυνάμεων στη βορειοδυτική Συρία.
Ο παράνομος εισβολέας Ερντογάν θα σκοτώνει Σύρους στρατιώτες στη Συρία όπου τους βρίσκει























































