Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εστιατόριο στην Ταϊβάν σέρβιρε ναζιστική μακαρονάδα!

Εστιατόριο στην Ταϊβάν σέρβιρε ναζιστική μακαρονάδα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μακαρονάδα, Μακαρόνια, Ναζί, Ταϊβάν,

Ένα ιταλικό εστιατόριο στην Ταϊβάν, το Rockmill, στη Μπραντσιάο, έγινε παγκόσμιο πρωτοσέλιδο επειδή σέρβιρε μια μακαρονάδα που την είχε ονομάσει στο μενού “Ζήτω οι Ναζί”.

Η διευθύντρια του εστιτορίου, η 24χρονη Τσάο Για Σιν, είπε ότι ονόμασαν τη μακαρονάδα έτσι εξαιτίας των γερμανικών προϊόντων – συστατικών που χρησιμοποιούν για τη σάλτσα (λουκάνικα και μπρόκολα).

Το πιάτο, που είναι εξαιρετικά δημοφιλές, έπαψε να… αρέσει και τόσο όταν έγινε θέμα σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, πέρασε στο διαδίκτυο και σύντομα το έμαθε όλος ο πλανήτης.

Η Για Σιν, που στην ευρωπαϊκή ιστορία μάλλον πρέπει να είχε μείνει μεταξεταστέα, είπε μιλώντας στη Wall Street Journal, ότι δεν περίμενε ποτέ ότι το “ναζιστικό” πιάτο θα προκαλούσε τόση συζήτηση και διαμάχη, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν είχαν ιδέα ότι έκαναν κάτι κακό.

Μετά την κατακραυγή από όλο τον πλανήτη (φαντάσου να είσαι ένα μικρό, ασήμαντο εστιατόριο και να γίνεσαι παγκόσμια είδηση – διαφήμιση), η Για Σιν ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα της μακαρονάδας σε… “ζήτω η αγνότητα”.

Tsao_Ya_hsin Η 24χρονη διευθύντρια της πιτσαρίας της γειτονιάς που έγινε παγκόσμια είδηση εξαιτίας μιας ναζιστικής μακαρονάδας, αυτή που κρατά στα χέρια της και σας τη δείχνουμε και στην κεντρική μας φωτογραφία. Δεν ξέρουμε εάν όλος ο ντόρος έγινε όντως από λάθος, αλλά η διαφήμιση… πέτυχε!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας για τα εκατομμύρια θύματα του Ολοκαυτώματος: «Αλήθεια είναι η άρνηση της λήθης. Δεν ξεχνάμε»

Κινέζος στρατηγός -κολλητός του Σι Τζινπίνγκ- κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ των ΗΠΑ

Τα πέντε «θερμά» σημεία του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου που θα κρίνουν τη μοίρα της δεκαετίας: Το 2026 προμηνύεται έτος-ορόσημο

Ετήσια Έκθεση CFR: Οι εστίες ανάφλεξης του 2026 – Η διεθνής αταξία σε πρώτο πλάνο

Λαβρόφ: Ανένδοτη η Μόσχα κατά της ανεξαρτησίας της Ταϊβάν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr