ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ και Ερντογάν συμφώνησαν σε διμερές εμπόριο ύψους 100 δισ. δολαρίων

Τραμπ και Ερντογάν συμφώνησαν σε διμερές εμπόριο ύψους 100 δισ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην επανάληψη του διαλόγου, με στόχο τη βελτίωση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ Άγκυρας-Ουάσιγκτον και την επίτευξη του στόχου των 100 δισ. δολαρίων στο διμερές εμπόριο συμφώνησαν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν κατά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν νωρίτερα το Σάββατο.

Σύμφωνα με την τουρκική προεδρία, οι δύο ηγέτες υπογράμμισαν επίσης τη σημασία της αποκατάστασης της ειρήνης και της σταθερότητας στη Λιβύη, ενώ αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την άμεση παύση των εχθροπραξιών στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας.

Στο πλαίσιο αυτό, χαρακτήρισαν απαράδεκτες τις επιθέσεις από τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις στην επαρχία της βορειοδυτικής Συρίας, όπου σκοτώθηκαν 13 Τούρκοι στρατιώτες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπλόκο στην επιστροφή της Τουρκίας στα F-35 στήνουν 18 Δημοκρατικοί βουλευτές των ΗΠΑ

Τραμπ από Σύνοδο ΝΑΤΟ: «Οι ΗΠΑ θα άρουν τις κυρώσεις CAATSA στην Τουρκία – Όλα ανοιχτά και για F-35»

Τυνησία: Οριστική καταδίκη – 55 χρόνια κάθειρξη σε τζιχαντιστή ηγέτη

Εκρήξεις στη Δαμασκό και ο «φιλελεύθερος» Μακρόν αγκαλιά με τον τζιχαντιστή «μεταβατικό Πρόεδρο» της Συρίας

Ο Νικόλας Φαραντούρης από το Στρασβούργο ζητά κυρώσεις σε Τουρκία για παράνομη αλιεία στο Αιγαίο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr