ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Humanitarian Relief Foundation (IHH), Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Κωνσταντινούπολη, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κατάσταση ξεφεύγει εντελώς στην Τουρκία. Ο πρόεδρος της ισλαμιστικής ΜΚΟ «Humanitarian Relief Foundation (IHH)», Μπουλέντ Γιλντιρίμ (Bulent Yildirim), της ίδιας οργάνωσης που έστελνε τους στολίσκους της «Ελευθερίας» στη Γάζα -στους οποίους συμμετείχαν και διάφοροι δικοί μας «χρήσιμοι ηλίθιοι» αριστεριστές-, μετέφερε όπλα στους τζιχαντιστές στη Συρία, θεωρείται παρακλάδι της Αλ Κάιντα και διαδήλωνε να γίνει η Αγία Σοφία τζαμί, διακήρυξε σε συνέδριο νεολαίων οπαδών του στην Κωνσταντινούπολη την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ.
«Η Ιερουσαλήμ θα απελευθερωθεί και το Ισραήλ θα καταστραφεί», είπε ο Μπουλέντ Γιλντιρίμ στα μέλη της οργάνωσής του.
Οι «μάρτυρες στη Συρία», συνέχισε, δηλαδή οι τζιχαντιστές, αλλά και οι «μάρτυρες» στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά (σ.σ. σκοτώθηκαν από Ισραηλινούς κομάντος το 2010) και οι «μάρτυρες» της Παλαιστίνης θα ανοίξουν τον δρόμο για την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ και την καταστροφή του Ισραήλ.

Ο πρόεδρος της «IHH», που συνεργάζεται με τις τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών MIT, εξήγγειλε ότι η οργάνωσή του θα συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο νεολαίους μάρτυρες, έτοιμους να πεθάνουν για την Παλαιστίνη στον πόλεμο ενάντια στο Ισραήλ.
Πρόσθεσε ότι οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία δεν φοβίζουν τους «μάρτυρες» και υποσχέθηκε μεγάλες νίκες στη Συρία.
Με αυτή την Τουρκία ορισμένοι στην Αθήνα θέλουν να πάνε στην Χάγη; Με αυτή την Τουρκία θέλει ο Κώστας Σημίτης «επώδυνο συμβιβασμό»; Γιατί αυτή είναι η Τουρκία σήμερα.























































