ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπέρνι Σάντερς: «Αυταρχικός κακοποιός» ο Πούτιν – Να μείνει μακριά από τις αμερικανικές εκλογές

Μπέρνι Σάντερς: «Αυταρχικός κακοποιός» ο Πούτιν – Να μείνει μακριά από τις αμερικανικές εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πυρά κατά της Ρωσίας για τη φημολογούμενη προσπάθειά της να παρέμβει στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές στηρίζοντας την εκστρατεία του Μπέρνι Σάντερς εξαπέλυσε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Μιλώντας σε υποστηρικτές του στην Καλιφόρνια ο Σάντερς -που είνάι ανάμεσα στα φαβορί για το χρίσμα- είπε πως ενημερώθηκε από Αμερικανούς αξιωματούχους για ρωσικές προσπάθειες να στηρίξουν την εκστρατεία του.

Ο 78χρονος Γερουσιαστής του Βερμόντ ξεκαθάρισε πως ο ίδιος είναι κατηγορηματικό αντίθετος σε κάθε τέτοια προσπάθεια και αποκήρυξε τον Βλαντιμίρ Πούτιν ως έναν «αυταρχικό κακοποιό» (autocratic thug), του οποίου η κυβέρνηση «έχει χρησιμοποιήσει τη διαδικτυακή προπαγάνδα για να διχάσει τη χώρα μας».

«Ας είμαστε ξεκάθαροι. Οι Ρώσοι θέλουν να υπονομεύσουν την αμερικανική δημοκρατία διχάζοντάς μας και σε αντίθεση με τον σημερινό πρόεδρο, εγώ στέκομαι απέναντι στις προσπάθειές τους και κάθε άλλης ξένης δύναμης να παρέμβει στις εκλογές μας» τόνισε ο Σάντερς και κάλεσε τον Βλαντιμίρ Πούτιν να μείνει «εκτός των αμερικανικών εκλογών».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ιράν: Συμφωνία με ΗΠΑ για «κόκκινο τηλέφωνο» στα Στενά του Ορμούζ και αποδέσμευση 12 δισ. δολαρίων

Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω

ΗΠΑ: Προσωρινή άρση των κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για 60 ημέρες με «παράθυρο» χρηματοδότησης των Φρουρών της Επανάστασης

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr