ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνικά Νησιά, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λέσβος, Μετανάστες, Νησιά Αιγαίου, Πρόσφυγες, Σάμος, Χίος,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε το προγραμματισμένο για το Σάββατο ταξίδι του σε Σάμο, Λέσβο και Χίο, όπου επρόκειτο να ανακοινώσει μέτρα στήριξης των νησιωτών.
Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα σε μεταγενέστερο χρόνο.
Η ακύρωση της επίσκεψης στα νησιά του βόρειου Αιγαίου έγινε γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκαλεί στις 09.00 το πρωί του Σαββάτου, στο Μέγαρο Μαξίμου, σύσκεψη με τη συμμετοχή του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου και εκπροσώπων του Λιμενικού Σώματος.
Αιτία της σύσκεψης η απόφαση του Ερντογάν να ανοίξει τα σύνορα της Τουρκίας για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.
























































