ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαψεύδει με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή την ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Γυναικείων Φυλακών, η οποία αναφέρει ότι «η πτέρυγα των χρυσαυγιτών αρχικά προοριζόταν για τις γυναίκες κρατούμενες, τώρα όμως θέλουν να μας στριμώξουν σαν τα ποντίκια στον έναν όροφο προκειμένου να μη χάσουν τα προνόμιά τους οι χρυσαυγίτες. Δηλαδή σε δύο ορόφους ίδιας χωρητικότητας θέλουν στον έναν να βάλουν 100 γυναίκες κρατούμενες, τη μια πάνω στην άλλη, ενώ στον άλλον όροφο να μείνουν οι έξι χρυσαυγίτες βουλευτές».
Τα κανάλια της διαπλοκής αναπαράγουν σήμερα μια συκοφαντική ανακοίνωση σε βάρος των κρατουμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και εξυπηρετεί μόνο πολιτικές σκοπιμότητες.
Για πρώτη φορά στα χρονικά εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού έχουν φυλακιστεί παράνομα, χωρίς κανένα εις βάρος τους στοιχείο και κατόπιν κυβερνητικής εντολής.
Το ότι τα κανάλια της μνημονιακής εξουσίας και της πλουτοκρατίας αναπαράγουν χωρίς να ελέγξουν κάθε ψευδέστατη και άθλια αναφορά σε βάρος μας αποδεικνύει ποιος πραγματικά μάχεται το ανθελληνικό σύστημα.
























































