ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Κιρκάσιοι (Τσερκέζοι), Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζεμ Εζντεμίρ, Τουρκία,

















































Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γερμανοί πολιτικοί προβληματίζονται για το τι μέλλει γενέσθαι στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο σύμφωνα με τη Deutsche Welle. Ο υπουργός Εσωτερικών της Κάτω Σαξονίας Μπόρις Πιστόριους, ζήτησε από την ΕΕ να στηρίξει άμεσα την Ελλάδα.
Μιλώντας στην εφημερίδα die Welt είπε ότι είναι απαραίτητο για την διασφάλιση των συνόρων να στηθούν κι άλλοι προσφυγικοί καταυλισμοί και να δοθούν προμήθειες στους πρόσφυγες.
Επίσης ζήτησε από την ΕΕ να διαπραγματευτεί και πάλι με την Τουρκία και να φροντίσει έτσι ώστε να μην επαναληφθούν καταστάσεις όπως εκείνες του 2015.
«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες να έρθουν σε μας από το εξωτερικά σύνορα της ΕΕ».
Ο πρόεδρος του κόμματος των Φιλελευθέρων Κρίστιαν Λίντνερ θεωρεί ότι η ΕΕ έχει την υποχρέωση να υποστηρίξει την Ελλάδα αποτελεσματικά στη διαφύλαξη των εξωτερικών της συνόρων.
«Δεν είναι δυνατόν να επιτραπεί στον Ερντογάν να χρησιμοποιεί ανθρώπους ως πολιτικό μέσο πίεσης, δεν μπορεί να αποφασίζει η Τουρκία, ποιος επιτρέπεται να εισέλθει στην ΕΕ και ποιος όχι», τόνισε στο δίκτυο RDN.
Από την πλευρά του ο βουλευτής των Πρασίνων Τζεμ Έζντεμιρ, Κιρκάσιος με καταγωγή από την Τουρκία, έκανε έκκληση προς την γερμανική κυβέρνηση να αυξήσει τις οικονομικές πιέσεις προς την Άγκυρα.
«Το Βερολίνο θα πρέπει να σταματήσει την πολιτική κατευνασμού απέναντι στον Ερντογάν» δήλωσε στον εκδοτικό όμιλο Funke.
Τέλος, η Ένωση Γερμανικών Δήμων και Κοινοτήτων ζητά άμεσες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ΕΕ και την Τουρκία λόγω των μεγάλων πιέσεων στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ και τη διατήρηση σε ισχύ της συμφωνίας για το προσφυγικό.






















































