ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε αυτοπεριορισμό τέθηκε ο Υπουργός Ενέργειας της Κύπρου Γιώργος Λακκοτρύπης μετά από οικογενειακό ταξίδι στη Βόρεια Ιταλία ως προληπτικό μέτρο για τον κοροναϊό.
Ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο που εξέδωσαν Αρχές δημόσιας υγείας ο κ. Λακκοτρύπης θα παραμείνει σε κατ’ οίκο περιορισμό για 14 ημέρες.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο Υπουργός Ενέργειας στο Sigmalive, δηλώνοντας πως θα συνεχίζει να εργάζεται από το σπίτι.
Σχετική δήλωση για το θέμα έκανε και ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης.
Ο κ. Ιωάννου ανέφερε ότι ο κ. Λακκοτρύπης έφθασε στην Κύπρο την περασμένη Παρασκευή και ακολουθώντας την ανανεωμένη οδηγία που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, αυτοπεριορίστηκε.
Σε αυτοπεριορισμό βρίσκονται και τα παιδιά του Υπουργού Ενέργειας.























































