ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παράταση για δύο εβδομάδες, μέχρι τις 15 Απριλίου, της καραντίνα στη χώρα λόγω της επιδημίας του νέου κορονοϊού ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Εντουάρ Φιλίπ.
«Μετά από αυτές τις πρώτες 10 ημέρες περιορισμού, είναι σαφές ότι βρισκόμαστε μόλις στην αρχή αυτού του επιδημικού κύματος.
»Έχει κατακλύσει την ανατολική Γαλλία και τώρα φτάνει στην περιοχή του Παρισιού και στη βόρεια Γαλλία» εξήγησε ο Φιλίπ.
Για τον λόγο αυτόν, τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας που θα έληγαν την επόμενη Τρίτη θα παραταθούν για άλλες δύο εβδομάδες.
Στο διάστημα αυτό θα εξακολουθήσουν να ισχύουν οι ίδιοι κανόνες.
Ο πρωθυπουργός είπε ότι το μέτρο θα παραταθεί ξανά, αν κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο λόγω της κατάστασης.























































