ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τις αρχές Μαΐου θα συνεχιστεί το lockdown στην Ιταλία, σε μία προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα ο Άντζελο Μπορέλι, επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας.
Αυτήν την εβδομάδα, η ιταλική κυβέρνηση έδωσε νέα παράταση έως τις 14 Απριλίου των αυστηρών μέτρων περιορισμού στις μετακινήσεις, καθώς και το λουκέτο σε όλες τις υπηρεσίες και τις εταιρείες οι οποίες δεν είναι απαραίτητες στην αλυσίδα εφοδιασμού.
Μιλώντας στο ραδιοφωνο της RAI, ο Μπορέλι σημείωσε ότι η κατάσταση που βιώνει η χώρα, με τα χιλιάδες κρούσματα καθημερινά και τους εκατοντάδες νεκρούς, δεν θα έχει λήξει έως την Πρωτομαγιά.
Έως χθες, στην Ιταλία καταγράφονταν συνολικά 13.915 θάνατοι, περισσότεροι από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο.






















































