ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν βάζει ξανά «λουκέτο» στην Τουρκία – Τι ανακοίνωσε

Ο Ερντογάν βάζει ξανά «λουκέτο» στην Τουρκία – Τι ανακοίνωσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απαγόρευση κυκλοφορίας θα επιβληθεί και αυτό το Σαββατοκύριακο, μεταξύ 17 και 19 Απριλίου, σε 31 μεγάλες πόλεις της Τουρκίας.

Την ανακοίνωση του νέου lockdown την έκανε αυτή τη φορά ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τον σάλο που προκλήθηκε πριν λίγες μέρες εξαιτίας της ξαφνικής ανακοίνωσης για «λουκέτο» το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Μάλιστα, λόγω των έντονων αντιδράσεων για την αιφνίδια αυτή απόφαση και τις εικόνες ντροπής στους δρόμους της Τουρκίας, ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού υπέβαλε την παραίτησή του.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύσει από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 17 Απριλίου μέχρι τις 23.59 της Κυριακής 19 Απριλίου.

«Τις πρώτες ώρες που θα ισχύσει το lockdown, θα σιγουρέψουμε ότι δεν θα επαναληφθούν οι εικόνες χάους», προειδοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος.

Μάλιστα, ο Ερντογάν διαμήνυσε ότι τα lockdowns τα Σαββατοκύριακα θα συνεχιστούν για «όσο χρειαστεί».

O ηγέτης της Τουρκίας δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Σουλεϊμάν Σοϊλού, λέγοντας ότι του ζήτησε να συνεχίσει τα καθήκοντά του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η «γαλοπούλα» Χακάν Φιντάν τρέμει το Ισραήλ – Ο φοβισμένος τουρκεμένος Κούρδος γλείφει εκεί που έφτυνε

Αλέξης Τσίπρας: Αναβάθμισα τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις σε πλαίσιο αμοιβαίου οφέλους – Ποιους ηγέτες εκτιμά ο απρόβλεπτος Τραμπ

Αλέξης Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης με κατηγορούσε για «τραμπισμό» – Αδυνατεί να ποντίσει καλώδιο στην Κάσο και η Τουρκία παίρνει F-16, F-35, Eurofighter, κινητήρες – «Εθνική ήττα» ο υποτακτικός Μητσοτάκης – Τσίπρας: Εγώ ΔΕΝ έδωσα

Το Κρεμλίνο δηλώνει ότι η Ρωσία βρίσκεται σε επαφή με την Τουρκία για την τύχη των ρωσικών πυραύλων S-400

Hürriyet: Τα τουρκικά S-400 πάνε σε τρίτη χώρα, η πώληση ξεκαθαρίζει σήμερα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr