ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισπανία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Την Κυριακή 27/09 ο Μπ. Νετανιάχου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μοχάμεντ των Εμιράτων στο Αμπού Ντάμπι
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε με μια φράση τον μητσοτακικό εφιάλτη: «Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αύξηση κατά 2% σημείωσε ο ημερήσιος αριθμός των θανάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία λόγω κορωνοϊού.
Η χώρα κατέγραψε 435 νέους θανάτους κατά το τελευταίο 24ωρο, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, σε σύνολο 21.717 θανάτων από την επιδημία Covid-19.
Τα νέα κρούσματα των τελευταίων 24 ωρών ανέρχονται σε 4.211, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 208.389.
Οι ισπανικές Αρχές θα ανακοινώσουν σήμερα Τετάρτη την παράταση των αυστηρών περιοριστικών μέτρων μέχρι τις 9 Μαΐου.
Ωστόσο, η ισπανική κυβέρνηση, που αντιμετωπίζει με μεγάλη επιφυλακτικότητα την προοπτική άρσης των μέτρων, θα επιτρέψει την έξοδο των παιδιών από τον κατ΄οίκον αποκλεισμό για να πάρουν αέρα από την Κυριακή.
Οι περιορισμοί θα χαλαρώσουν σιγά-σιγά και σταδιακά ώστε να διασφαλισθεί η ασφάλεια, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ στη διάρκεια συνεδρίασης του κοινοβουλίου.
Το lockdown επιβλήθηκε στην Ισπανία στις 14 Μαρτίου.























































