ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρόκειται για το καλλιτεχνικό εγχείρημα που ακόμη και όσοι δεν συμπαθούν ιδιαίτερα την σύγχρονη τέχνη σίγουρα θα την αγαπήσουν.
Ένας καλλιτέχνης από την Γερμανία, που παίρνει μέρος στο τοπικό Φεστιβάλ Triennial, έκρυψε πλάκες χρυσού, αξίας 16.000 δολαρίων, στην παραλία του Φόλκστοουν στην Βρετανία.
Σύμφωνα με κανόνες του καλλιτεχνικού εγχειρήματος του Μίκαελ Σαϊλστορφερ, όποιος τις βρει τις κρατά.
Με το που έγινε γνωστό περισσότεροι από 150 άνθρωποι άρχισαν να σκάβουν για να βρουν τις 30 πλάκες χρυσού, όταν η πλημμυρίδα υποχώρησε.
Δεν έγινε σαφές ωστόσο πόσες πλάκες χρυσού ανακαλύφθηκαν γιατί οι συμμετέχοντες δεν είναι υποχρεωμένοι να το αναφέρουν.























































