ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία - «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα Λουτρά της Αιδηψού θα περάσει το κατώφλι της εκκλησίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου να παντρευτεί τον αγαπημένο της Απόστολο Μαντή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου που κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό την σχέση της έχει ξεκινήσει όλες τις προετοιμασίες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το μυστήριο.
Ο Απόστολος Μαντής είναι ναυτικός και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κόρη του Νίκου Κωνσταντόπουλου και της δημοσιογράφου Λίνας Αλεξίου.
Γεννήθηκε το 1976 και σπούδασε στην Νομική Σχολή Αθηνών.
Ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής και εξελέγη μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ στο Πανσπουδαστικό Συνέδριο του 1995.
Ήταν επίσης μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φοιτητών Νομικής (ELSA), ενώ παράλληλα συμμετείχε στο Πρόγραμμα παροχής δωρεάν Νομικής Βοήθειας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο.
Από το 2003 ασκεί μάχιμη δικηγορία στον τομέα του Ποινικού Δικαίου και του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου.
Από το 2007 είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Νέων Ποινικολόγων της Διεθνούς Ένωσης Ποινικού Δικαίου.
Στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2012 εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια της Α’ Αθήνας με 11.727 σταυρούς προτίμησης στις εκλογές του Μαΐου, ενώ επανεξελέγη με λίστα στις εκλογές του Ιουνίου.
























































