ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισπανία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Την Κυριακή 27/09 ο Μπ. Νετανιάχου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μοχάμεντ των Εμιράτων στο Αμπού Ντάμπι
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε με μια φράση τον μητσοτακικό εφιάλτη: «Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία γυναίκα 113 ετών, η οποία εκτιμάται ότι είναι η πιο ηλικιωμένη γυναίκα στην Ισπανία, κατάφερε να αναρρώσει από τον κορωνοϊό Covid-19, σύμφωνα με τις υγειονομικές Αρχές της χώρας.
Η Μαρία Μπράνιας διαγνώστηκε με Covid-19 αφού τέθηκε σε ισχύ το lockdown στην Ισπανία, τον Μάρτιο.
Τέθηκε σε απομόνωση στον οίκο ευγηρίας όπου ζει τα τελευταία 20 χρόνια, στην πόλη Ολότ, στην Καταλονία.
Έπειτα από δύο εβδομάδες με ήπια μόνο συμπτώματα, η Μαρία Μπράνιας ανέκαμψε.
Η υπεραιωνόβια γυναίκα έχει επιβιώσει από την πανδημία της γρίπης του 1918-19, τον ισπανικό εμφύλιο και τώρα την κρίση του κορωνοϊού.
Γεννημένη στο Μεξικό το 1907, μετακόμισε βόρεια του Σαν Φρανσίσκο δύο χρόνια αργότερα και έφτασε στην επαρχία Χιρόνα της Καταλονίας κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου με τον δημοσιογράφο πατέρα της.
Μεγάλωσε τρία παιδιά -ένα εκ των οποίων έγινε πρόσφατα 86 ετών- έχει 11 εγγόνια -το μεγαλύτερο από τα οποία είναι 60- και 13 δισέγγονα.
«Δεν έχω κάνει τίποτα εκτός από το να ζω», δήλωσε η ίδια στη «La Vanguardia».























































