ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, Νίκη Κεραμέως, ΠΑΣΟΚ, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λάθος της χαρακτήρισε τα «γαλλικά» της κατά της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, στη Βουλή, η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, μέσω Facebook.
Με τον τρόπο αυτό η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για τα όσα είπε κατά της υπουργού Παιδείας, όταν είχε μείνει κατά λάθος ανοιχτό το μικρόφωνό της.
Η κυρία Γιαννακοπούλου, εξήγησε, μέσω της σελίδας της στο Facebook, πως εξέφρασε με ανθρώπινο εκνευρισμό την αντίθεσή της σε ρυθμίσεις της κ. Κεραμέως «που δεν φαίνεται να τα έχει καθόλου καλά με το διάλογο».
«Δεν ήθελα να θίξω πρόσωπα και θεσμούς, όπως ποτέ δεν το έχω κάνει μέχρι και σήμερα.
»Mea Culpa για το ύφος, όμως για την ουσία: οι απαράδεκτες επιλογές της κυρίας Κεραμέως παραμένουν και θα τις συζητήσουμε στη Βουλή αναλυτικά».

























































