ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Κύπρο
Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο - Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά
Το Ιράν «μάγκεψε» μετά τη συνάντηση με τους τρεις της Συμφωνίας της Μέκκας - Τι δήλωσε ο Μοχσέν Ρεζαΐ
Τετραμερής συνάντηση Ιράν, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας στην Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για διαφθορά και παράνομη ανάθεση κρατικών εργολαβιών και προμηθειών κατηγορείται ο Αντονίνο Καντέλα, ο οποίος είχε οριστεί πριν από δυο μήνες ως υπεύθυνος για την αντιμετώπιση της κρίσης που έφερε η επιδημία του κορωνοϊού στη Σικελία.
Σύμφωνα με τους εισαγγελείς του Παλέρμο -που τον έθεσαν σε κατ’οίκον περιορισμό- ο Καντέλα ευθύνεται για παράνομη ανάθεση κρατικών εργολαβιών και προμηθειών, με δαπάνες του δημοσίου που άγγιξαν, με κατεπείγουσες διαδικασίες, σχεδόν τις 600.000 ευρώ.
Στο παρελθόν, ο Καντέλα είχε θεωρηθεί «ήρωας νομιμότητας» λόγω της διαφανούς διαχείρισης υπηρεσιών του ιταλικού εθνικού συστήματος υγείας στη Σικελία.
Τώρα όμως, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης οι εισαγγελείς αρμόδιοι για τις προκαταρκτικές έρευνες τον έθεσαν σε κατ’οίκον περιορισμό, καθώς φέρεται να συγκέντρωσε περίπου διακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ από δωροδοκίες.
«Η δημόσια Υγεία είναι μια πολυκατοικία και εγώ παραμένω ο διαχειριστής της», φέρεται να είπε σε τηλεφωνική συνομιλία με συνεργάτη του, σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai.






















































