ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος είχε διευθύνει τον φετινό αγώνα της Σούπερ Λίγκας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2 αλλά και το παιχνίδι Ολυμπιακού-Μπέρνλι 3-1 στο περσινό Europa league, συνελήφθη σε βίλα οργίων στη Βοσνία.
Ο 40χρονος Βίντσιτς συνελήφθη σε βίλα στην πόλη Μπιεγέλινα της Βοσνίας, μαζί με άλλους 9 άντρες και 26 γυναίκες σε μία καλά συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η… διοργανώτρια του «πάρτι» Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, πιο γνωστή ως Τιγιάνα Αϊφόν, συνελήφθη εν πλω όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει μέσω του ποταμού Ντρίνα.
Στη βίλα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (κοκαΐνη) και όπλα.
Η Μαξίμοβιτς κατηγορείται για μαστροπεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο Βίντσιτς από την πλευρά του υποστηρίζει ότι δεν κινήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του.
«Μετά από μια συνάντηση με μερικούς επιχειρηματίες, προσκληθήκαμε σε μια γιορτή» είπε στην 24ur.com, ο Σλοβένος ρέφερι ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τους συλληφθέντες και ότι μετά την κατάθεσή του τον άφησαν ελεύθερο να επιστρέψει στη Σλοβενία.























































