ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ομοσπονδιακός δικαστής αρνήθηκε σήμερα Σάββατο να εμποδίσει την κυκλοφορία του εκρηκτικού βιβλίου του Τζον Μπόλτον, του πρώην συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ, μια απαγόρευση που ζητούσε η κυβέρνηση του προέδρου.
Ο Τζον Μπόλτον, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας στον Λευκό Οίκο «εξέθεσε σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ» και «εξέθεσε τη χώρα του σε κίνδυνο και τον ίδιο σε αστική (και ενδεχομένως ποινική) ευθύνη», υπογράμμισε ο δικαστής Ρόις Λάμπερθ, στην απόφασή του.
Ωστόσο «η κυβέρνηση δεν κατάφερε να αποδείξει ότι μια απαγόρευση μπορεί να αποτρέψει ανεπανόρθωτες ζημιές. Το αίτημά της συνεπώς απορρίφθηκε», κατέληξε.
Το βιβλίο του Μπόλτον με τίτλο «The Room Where It Happened» αναμένεται να κυκλοφορήσει την Τρίτη.
























































