ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Εθνική Φρουρά Κύπρος, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ζοζέπ Μπορέλ, Κύπρος, Σάββας Αγγελίδης,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι πτυχές της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας της ΕΕ και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, με έμφαση στις συνεχιζόμενες προκλήσεις και αποσταθεροποιητικές ενέργειες της Τουρκίας, καθώς και ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στις επιχειρήσεις της ΕΕ, θα συζητηθούν σε συνάντηση που θα έχει ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χοσέπ Μπορέλ με τον Υπουργό Άμυνας Σάββα Αγγελίδη, την Παρασκευή.
Αγγελίδης και Μπορέλ μαζί με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ) θα πετάξουν με ελικόπτερα της ΕΦ πάνω από την κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) για να παρατηρήσουν ιδίοις όμμασι την κατάσταση.
Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας αναφέρεται ότι κατά τη διήμερη επίσκεψή του, ο Ύπατος Εκπρόσωπος θα έχει συνάντηση μεταξύ άλλων με τον Υπουργό Άμυνας Σάββα Αγγελίδη, με τον οποίο θα συζητήσουν πτυχές της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας της ΕΕ και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, δίνοντας έμφαση στις συνεχιζόμενες προκλήσεις και αποσταθεροποιητικές ενέργειες της Τουρκίας, καθώς και για το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στις επιχειρήσεις της ΕΕ.























































