ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εγκρίθηκε απ’ την επιτροπή της Βουλής η αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Ισραήλ

Εγκρίθηκε απ’ την επιτροπή της Βουλής η αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, από την κοινοβουλευτική επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, το σχέδιο νόμου «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Άμυνας του Κράτους του Ισραήλ και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας για την προμήθεια Εξοπλισμού και Υπηρεσιών Άμυνας».

Πρόκειται για Συμφωνία η οποία έχει υπογραφεί από τον Νοέμβριο του 2016, «αντικατοπτρίζει τις καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών» και «κρίνεται επωφελής για την Ελλάδα καθόσον περιγράφει τη διαδικασία και τους γενικούς όρους προμήθειας αμυντικού εξοπλισμού και Υπηρεσιών Άμυνας».

Και οι δύο πλευρές αναλαμβάνουν τη δέσμευση ότι θα εφαρμόσουν τις ίδιες διαδικασίες ελέγχου για όλες τις παραμέτρους που σχετίζονται με την προμήθεια παρόμοιου αμυντικού εξοπλισμού, ως εάν η προμήθεια είχε γίνει για τις δικές τους Ένοπλες Δυνάμεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρόεδρος Αούν: «Δεν θα παραχωρήσουμε ούτε σπιθαμή λιβανικού εδάφους» στο Ισραήλ

Ο Νίκος Δένδιας υποδέχθηκε στο YΠ.ΕΘ.Α. τον Νίκο Ανδρουλάκη – Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε για τα εθνικά θέματα

Νετανιάχου: Η επιδίωξη «ολοκληρωτικής νίκης» εναντίον του Ιράν και των πληρεξουσίων του «δεν τελειώνει ποτέ»

Τεχεράνη προς Ουάσιγκτον: «Συγκρατήστε το Ισραήλ»

Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» – Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...