ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Λιβύη, Ντόναλντ Τραμπ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

















































Το Ισραήλ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Κύπρο
Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Το Ιράν «μάγκεψε» μετά τη συνάντηση με τους τρεις της Συμφωνίας της Μέκκας - Τι δήλωσε ο Μοχσέν Ρεζαΐ
Χιούστον: Ιμάμης κάλεσε σε εξισλαμισμό των ΗΠΑ - Λάθος ο «χορός» με λεσβίες για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης
Καιρός: Σε ποιές περιοχές οι βροχές απειλούν με ματαίωση τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Αμερικανός ομόλογός του Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησαν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας να συνεργαστούν πιο στενά αναφορικά με την Λιβύη με σκοπό τη διασφάλιση μιας βιώσιμης σταθερότητας στην χώρα, ανακοίνωσε η τουρκική Προεδρία.
Οι δύο ηγέτες επίσης συζήτησαν για τις διμερείς σχέσεις και έναν εμπορικό στόχο 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, πρόσθεσε η ανακοίνωση της τουρκικής πλευράς.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, «ο πρόεδρος Τραμπ και ο πρόεδρος Ερντογάν συζήτησαν θετικά εμπορικά ζητήματα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Τουρκίας και υπογράμμισαν την πεποίθησή μας (των ΗΠΑ) για την ανάγκη επίλυσης των περιφερειακών θεμάτων μέσω διαπραγματεύσεων».






















































