ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Γερμανία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Δένδιας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Υπουργείο Εξωτερικών, Χάικο Μάας,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Αθήνα επισκέπτεται αύριο, Τρίτη 21 Ιουλίου, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας και προεδρεύων του συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ κατά το τρέχον εξάμηνο, Χάικο Μάας, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, Κρίστοφερ Μπούργκερ.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Μάας θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, ενώ θα γίνει δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όπως δήλωσε ο κ. Μπούργκερ, στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης με τον κ. Δένδια βρίσκονται, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις σχέσεις με την Τουρκία και το προσφυγικό.
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα και την Τετάρτη, 22 Ιουλίου, θα αναχωρήσει με προορισμό το Λονδίνο, όπου θα συναντηθεί με τον Βρετανό ομόλογό του, Ντόμινικ Ράαμπ.
























































