ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατρακύλα χωρίς τέλος για την τουρκική λίρα

Κατρακύλα χωρίς τέλος για την τουρκική λίρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τουρκία,

Νέες πιέσεις δέχεται η τουρκική λίρα έναντι του δολαρίου, μία ημέρα μετά την εκτόξευση του επιτοκίου ανταλλαγής λίρας για μία ημέρα στο 1.000%.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, η ισοτιμία του τουρκικού νομίσματος έναντι του αμερικανικού σκαρφάλωσε σε χαμηλό τριών περίπου μηνών, στις 7,05 λίρες το δολάριο.

Το τουρκικό χρηματιστήριο βούτηξε 3% την Τρίτη, ενώ απώλειες κατέγραψαν οι τιμές των τουρκικών ομολόγων.

Η απόδοση του 10ετούς τουρκικού ομολόγου ενισχύθηκε στο 13,4% την Τετάρτη, το υψηλότερο επίπεδο από τον Μάρτιο.

«Η λίρα μπορεί να βρίσκεται στα πρόθυμο μιας ακόμα απότομης πτώσης έναντι του δολαρίου» τόνισε ο Piotr Matys, αναλυτής της Radobank.

H Citi προβλέπει ότι η ισοτιμία με το αμερικανικό νόμισμα θα φτάσει τις 7,25 λίρες το δολάριο τους επόμενους τρεις μήνες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ

Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία – «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ

ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»

Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία

JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr