Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης ενημερώνει την Τρίτη τους πολιτικούς αρχηγούς για τις τουρκικές προκλήσεις

Ο Μητσοτάκης ενημερώνει την Τρίτη τους πολιτικούς αρχηγούς για τις τουρκικές προκλήσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εντείνεται ο κύκλος των επαφών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στη θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου και την παραβίαση της ελληνικής ΑΟΖ από το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Ορούτς Ρέις» κατόπιν έκτακτης NAVTEX που εξέδωσε το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, ως «αντίποινα» στη συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου για την κοινή μεταξύ τους ΑΟΖ.

Κατόπιν των παραπάνω ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει την Τρίτη, τηλεφωνικές επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς για να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Υπενθυμίζεται ότι καθόλη τη διάρκεια της Δευτέρας ο κ. Μητσοτάκης είχε διαδοχικές τηλεφωνικές επαφές με τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ ενημερώνοντας τους, για τις τελευταίες εξελίξεις και ζητώντας τη στήριξη της Ελλάδας με την ταυτόχρονη καταδίκη των τουρκικών προκλήσεων και παραβιάσεων της ελληνικής ΑΟΖ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιμάμογλου από τη φυλακή: «Εκλογές τώρα – Ο Ερντογάν φοβάται την ήττα»

Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ

Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο – Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων

Νίκος Δένδιας: «Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση εδώ, στις Βρυξέλλες, με τον Τούρκο ομόλογό μου κ. Γκιουλέρ»

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...