Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ασυγκράτητος ο Ερντογάν – Υπέγραψε και δεύτερο συμβόλαιο με τη Ρωσία για τους S-400

Ασυγκράτητος ο Ερντογάν – Υπέγραψε και δεύτερο συμβόλαιο με τη Ρωσία για τους S-400
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Τουρκία,

Η Ρωσία υπέγραψε δεύτερο συμβόλαιο με την Τουρκία για την παράδοση των πυραυλικών συστημάτων S-400, όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής της Rosoboronexport, σύμφωνα με το sputniknews.gr.

Δεύτερο συμβόλαιο για τους S-400 υπέγραψαν Ρωσία και Τουρκία με τις δύο πλευρές τώρα να συζητούν το ζήτημα του κόστους, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή ο γενικός διευθυντής της ρωσικής κρατικής εταιρείας για την εισαγωγή και την εξαγωγή αμυντικών συστημάτων Rosoboronexport, Αλεξάντερ Μιχέεφ.

«Το συμβόλιο υπογράφηκε και πλέον συζητάμε το οικονομικό μοντέλο της συμφωνίας» δήλωσε ο Μιχέεφ στους δημοσιογράφους στην ρωσική στρατιωτική έκθεση Army-2020.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο επικεφαλής της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας, Ισμαήλ Ντεμίρ, είχε δηλώσει ότι η Μόσχα και η Άγκυρα είχαν συμφωνήσει για δεύτερη αποστολή των πυραυλικών συστημάτων S-400.

Υπενθυμίζεται ότι Μόσχα και Άγκυρα είχαν υπογράψει συμφωνία για τους S-400 τον Δεκέμβριο του 2017 και το 2019 η Τουρκία τους παρέλαβε έναντι 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η αγορά των ρωσικών S-400 από την Τουρκία είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ερντογάν: Η Τουρκία είναι έτοιμη να αναλάβει μονομερή στρατιωτική δράση «όπου υπάρχει απειλή»

Η Τουρκία αυστηροποιεί το εμπορικό εμπάργκο κατά του Ισραήλ: Παύει την έκδοση πιστοποιητικών Eur-Med

Νικόλας Φαραντούρης προς Κομισιόν: Ανατολικά σύνορα της ΕΕ είναι Ελλάδα και Κύπρος που απειλεί με πόλεμο η Τουρκία – Η κατοχική Τουρκία γιατί δεν κατονομάζεται;

Περισσότεροι από 1.000 Κενυάτες πολεμάνε στην Ουκρανία με τις ρωσικές δυνάμεις: Αποκαλυπτική έκθεση των υπηρεσιών πληροφοριών

Νέα πρόκληση των ισλαμιστών Νεο-Οθωμανών πειρατών Νότια της Κρήτης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr