ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Σαμάνθα Μπαρνς, από τη Βόρεια Ιρλανδία, είχε μια ανίατη ασθένεια και οι γιατροί της έδιναν ελάχιστο χρόνο ζωής.
Η Σαμάνθα είχε σχέση με τον σύντροφο της ζωής της και ήθελε πριν πεθάνει να μπορέσει να παντρευτεί.
Κάτι τέτοιο όμως ήταν εξαιρετικά δύσκολο γιατί το lockdown εξαιτίας της πανδημίας δεν επέτρεπε να γίνονται γάμοι στη χώρα.
«Βοηθήστε με να παντρευτώ. Πεθαίνω, δεν θα προλάβω» ανέφερε μεταξύ άλλων στο σπαρακτικό γράμμα που έστειλε προς τα μέλη της κυβέρνησης της χώρας της.
Το γράμμα της συγκίνησε τους πάντες και κατ εξαίρεση η κυβέρνηση της Βόρειας Ιρλανδίας ανακοίνωσε ότι επιτρέπει εν μέσω κορωνοϊού και lockdown στη Σαμάνθα να παντρευτεί τον άνδρα της ζωής της, Φράνκι.
Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο με το ζευγάρι και παρανυφάκια τα δυο παιδιά τους, ενώ οι καλεσμένοι παρακολουθούσαν την τελετή σε βιντεο- οθόνη που είχε στηθεί παραδίπλα.
Σήμερα 3 μήνες ακριβώς από την ημέρα που η Σαμάνθα παντρεύτηκε, πέθανε. Δεν μπορούσε πλέον να πολεμάει την αρρώστια.























































