ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξοπλιστικά Προγράμματα, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Τουρκία,


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζει μια ευρείας κλίμακας επίθεση εναντίον των Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η άρση του εμπάργκο πώλησης όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία «αποτελεί επανάληψη από τις ΗΠΑ των λαθών που έκανε η ΕΕ στο νησί», υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Φουάτ Οκτάι με μήνυμά του στο twitter.
«Ως Τουρκία θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε μέτρα για τη γαλήνη, ευημερία και ασφάλεια των Τ/κ ενάντια σε αυτού του είδους τις προσεγγίσεις οι οποίες αυξάνουν τον κίνδυνο της σύγκρουσης στην περιοχή», αναφέρει.
«Η Τουρκία και η ‘τδβκ’ (τα Κατεχόμενα) γνωρίζουν τα παιχνίδια που παίζονται στην περιοχή.
»Ως έθνος με αποφασιστικότητα θα χαλάσουμε μαζί αυτά τα παιχνίδια, θα περπατήσουμε μαζί προς το μέλλον, και δεν θα συγχωρέσουμε αυτούς που είναι μέρος αυτών των παιχνιδιών», αναφέρει.























































