ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε ο Ευθύμης Λέκκας, καθηγητής διαχείρισης φυσικών καταστροφών στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.
«Τα φαινόμενα δεν είχαν τόση ένταση όση περιμέναμε» ανέφερε αρχικά ο κ. Λέκκας.
Σημειώνοντας ότι ο κρατικός μηχανισμός έδρασε σωστά λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα.
Ερωτηθείς για την πορεία της κακοκαιρίας, τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει ακριβής πρόβλεψη για την πορεία ενός κυκλώνα.
«Αυτή την στιγμή υπάρχει διασπορά σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας, δεν μπορούμε να υπολογίσουμε με ακρίβεια» τόνισε.
Κι εν συνεχεία έδωσε οδηγίες προς τους πολίτες.
«Η πρώτη οδηγία που δίνεται είναι να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις, να μην χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα ειδικά πάνω από γέφυρες, και να υπάρχει μια μέριμνα για όσους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα φαινόμενα για ειδικούς λόγους».
Σύμφωνα με τον κ. Λέκκα τα φαινόμενα φθίνουν και χρειάζεται «λίγη ακόμα προσοχή και εγρήγορση και σε λίγο ο κυκλώνας θα είναι μια ανάμνηση» σημείωσε.























































