ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν: Εγκρίθηκε το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό – Σύντομα το τρίτο

Πούτιν: Εγκρίθηκε το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό – Σύντομα το τρίτο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε την Τετάρτη κατά την διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψής που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, ότι εγκρίθηκε το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και σύντομα θα εγκριθεί και το τρίτο.

«Θα ήθελα να αρχίσω με μια ευχάριστη είδηση, ότι το επιστημονικό Κέντρο Vector του Νοβοροσίσκ κατοχύρωσε σήμερα το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, το EpiVacKorona» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Απ’ ό,τι γνωρίζω, πλησιάζει και η έγκριση του τρίτου ρωσικού εμβολίου που ανέπτυξε το επιστημονικό Κέντρο Τσουμακόφ της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών», δήλωσε ο Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος επισήμανε ότι είναι σημαντικό να αναπτυχθεί η παραγωγή των ρωσικών εμβολίων και η διάθεση τους εντός της χώρας.

Η Ρωσία τον Αύγουστο έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που ενέκρινε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού με την ονομασία Sputnik-V, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η φάση ΙΙΙ των κλινικών δοκιμών του εμβολίου, γεγονός που προκάλεσε ανησυχίες σε κάποιους κύκλους της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί

Ουκρανία: Τουλάχιστον δύο νεκροί και 15 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στη Ζαπορίζια

Πούτιν: Θα αντιμετωπίσουμε τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του εδάφους και των υποδομών μας

Ζελένσκι: Η Ουκρανία έπληξε με πυραύλους ρωσικό εργοστάσιο αμυντικής βιομηχανίας (βίντεο)

DW: Η Γερμανία αναζητά ενεργειακές συμφωνίες με την Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr