ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ο 57χρονος ιερέας από την Ανατολική Μάνη που κατηγορείται για ασέλγεια σε ένα κορίτσι μόλις 12 ετών.
Ο 57χρονος προσήλθε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας, προκειμένου να δικαστεί για τις κατηγορίες του βιασμού της ασέλγειας και της κατάχρησης σε ασέλγεια.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο ιερέας εμφανίστηκε στο δικαστήριο καταβεβλημένος, έχοντας στο πλευρό του την κόρη του.
Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί πέρσι το καλοκαίρι, όταν το κορίτσι είχε καταγγέλλει στο «Χαμόγελο του παιδιού» ότι είχε πέσει θύμα ασέλγειας από τον ιερέα που φιλοξενούσε εκείνη και τη μητέρα της.
Το παιδί είχε περιγράψει στις καταθέσεις του ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
Σήμερα παραμένει σε ξενώνα φιλοξενίας στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Η δίκη αναβλήθηκε για 29 Οκτωβρίου, καθώς ένας από τους μάρτυρες υπεράσπισης έχει διαγνωστεί με κορωνοϊό.























































