ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Ισλαμιστές, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε το Σάββατο -εκ νέου- κατά του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν δηλώνοντας ότι χρειάζεται ψυχοθεραπεία για τη συμπεριφορά του απέναντι στους μουσουλμάνους και το Ισλάμ.
Προηγούμενα μέσα στο μήνα, ο Μακρόν δεσμεύτηκε να καταπολεμήσει τον «Ισλαμικό αυτονομισμό» για τον οποίο όπως είπε, απειλεί να πάρει τον έλεγχο μερικών από τις μουσουλμανικές κοινότητες σε όλη τη Γαλλία, προκαλώντας τη δριμεία αντίδραση του Ερντογάν.
Από τότε, η Γαλλία έχει συγκλονιστεί από τον αποκεφαλισμό ενός καθηγητή Ιστορίας, από έναν ακραίο Ισλαμιστή, που ήθελε να εκδικηθεί την χρήση από τον καθηγητή των σκίτσων του προφήτη Μωάμεθ στη διάρκεια ενός μαθήματος για την ελευθερία της έκφρασης.
«Πιο είναι το πρόβλημα αυτού του ατόμου που λέγεται Μακρόν με τους μουσουλμάνους και το Ισλάμ;
»Ο Μακρόν χρειάζεται θεραπεία σε ψυχολογικό επίπεδο,» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σε επαρχιακό συνέδριο του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην πόλη της Καισάρειας.























































