ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΚΑΪ, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τις εξηγήσεις που κλήθηκε να δώσει στην Όλγα Γεροβασίλη και τον Δημήτρη Τζαννακοπούλο σχετικά με το τραπέζι στο οποίο παραβρέθηκε στην Κρήτη, ο Παύλος Πολάκης ανέβασε βίντεο στο Facebook.
Ο κ. Πολάκης χαρακτηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη υπουργό υπανάπτυξης και αναφέρει ότι τα έργα που γίνονται έχουν την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ και της Ρένας Δούρου.
Ακόμη, ο Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που είναι λίγα μέτρα μακρύτερα από εκεί που γίνονται τα έργα, ως «βορθροκάναλο» που δεν δείχνει τα έργα του επειδή είναι έργα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτό είναι ένα πραγματικό εργοτάξιο που το οφείλουν οι παραλιακοί δήμοι της Αττικής στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
»Στο βάθος βλέπετε το βοθροκάναλο του Αλαφούζου τον ΣKAΪ.
»Δεν πιστεύω να σας έχει δείξει καμιά μέρα τα έργα, διότι γίνονται με χρήματα του ΣΥΡΙΖΑ.
»Για το εργοτάξιο του Ελληνικού κάνουν παράτες και κορώνες» επισημαίνει.
«Το έργο τελειώνει αλλάζει την όψη και επειδή τελειώνει η πρώτη φάση ήδη έχουν βγει οι δήμαρχοι και φωνάζουν στον Πατούλη που θέλει να σταματήσει την χρηματοδότηση από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που είχαμε κανονίσει και δεσμεύσει εμείς και να πάει αλλού, γιατί μάλλον θέλει να φέρει κανένα καζίνο και εδώ» συμπληρώνει ο Παύλος Πολάκης.
























































