ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Αλιβιζάτος, Σταύρος Θεοδωράκης,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να τολμήσουν να μην συμβιβαστούν με μετριότητες κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ό,τι αφορά τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο επικεφαλής του Ποταμιού πρότεινε ως διάδοχο του Κάρολου Παπούλια τον συνταγματολόγο Νίκο Αλιβιζάτο, ο οποίος κινείται πολιτικά στον χώρο της Κεντροαριστεράς.
Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, ο Νίκος Αλιβιζάτος θα ήταν μια εξαιρετική περίπτωση για το αξίωμα του Προέδρου, ο οποίος μάλιστα θα μπορούσε να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις και να καταστεί εφικτή η εκλογή του διαδόχου του Κάρολου Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο από την παρούσα Βουλή, ώστε να αποφευχθούν οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές.
























































