ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά από 4 χρόνια από την εξαφάνισή της, φαίνεται να εντοπίστηκαν τα οστά της 37χρονης τουρίστριας από τη Γαλλία που είχε εξαφανιστεί από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2010 στην περιοχή του Ολύμπου.
Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το thousandnews.gr, την Κυριακή το πρωί όταν η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης δέχθηκε κλήση από μία Ελληνίδα ορειβάτη που βρισκόταν στον Όλυμπο και ένιωσε έντονες ενοχλήσεις, πιθανόν από σκωληκοειδίτιδα.
Στη διάρκεια της επιχείρησης για τη μεταφορά της γυναίκας σε νοσοκομείο της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε από μέλη της Ελληνικής Ομάδας το πτώμα που πιθανότατα ανήκε στη Γαλλίδα τουρίστρια, που αγνοείται από το 2010. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά με δυνάμεις της αστυνομίας.
Η άτυχη 37χρονη γυναίκα είχε ξεκινήσει ανάβαση από την νότια πλευρά του Ολύμπου και σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών διανυκτέρευσε σε ξενώνα των Καρυών, πριν συνεχίσει την πορεία της.
Όλο το προηγούμενο διάστημα είχε επικοινωνία με τους οικείους της στην πατρίδα της, αλλά μετά την 30η Σεπτεμβρίου -μέρα που είχε προγραμματίσει την αναρρίχηση- δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.























































