ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
OPUS NOVUM: Η κατάρρευση της «ρωσικής πίστης», η «πολιτική θρησκεία», ο «νέος αθεϊσμός», η «μετακοσμική θρησκευτικότητα» και ο Θεός πέρα
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο - Πού και πότε επιστρέφει η ζέστη
Πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά ο Μίλτος Τεντόγλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρακολουθώντας την σεισμική δραστηριότητα διαπιστώνεται ότι υπάρχει μία σεισμική “ηρεμία” στην περιοχή της Κεφαλονιάς.
Όπως αναφέρει το earthquake-now, σύμφωνα με εκτίμηση του καθηγητή Άκη Τσελέντη η πρόσφατη ελάττωση των μετασεισμών δεν σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί το φαινόμενο.
Ο καθηγητής πιστεύει ότι η πιθανότητα γένεσης ενός ακόμα αξιόλογου μετασεισμού είναι υπαρκτή λόγω κάποιου συνεχιζόμενου κενού στην χωροχρονική εξέλιξη του φαινομένου.
Στο συμπέρασμα αυτο κατέληξε μετά την ανάλυση των καταγραφών του , από σεισμολογικό δίκτυο που έχει εγκαταστήσει στο νησί.























































