ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνα, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ
Οργή ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα για τη συνέντευξη του στην «Ομάδα Αλήθειας»
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο - Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το γεγονός αυτό από μόνο του προσδίδει ειδική σημασία στην έρευνα που έχει αρχίσει σε βάρος της 54χρονης αντιδημάρχου της πόλης Βουχάν, από όπου ξεκίνησε η πανδημία.
Σύμφωνα με τις κινεζικές Αρχές, την Χου Χονγκλάν βαρύνουν οι υποψίες της καταπάτησης των νόμων, χωρίς όμως να διευκρίζεται η ακριβής αιτία για την οποία έχει μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών.
Η είδηση της έρευνας έγινε γνωστή από την κυβέρνηση της Κίνας και μάλιστα αναφέρθηκε ότι έχει κινητοποιηθεί το παρατηρητήριο διαφθοράς της επαρχίας Χουμπέι.
Από τον Μάιο του 2017 η Χονγκλάν βρίσκεται στο «τιμόνι» της αντιδημαρχίας μιας πόλης 11 εκατομμυρίων κατοίκων.
Η τελευταία εξέλιξη έρχεται σε μια περίοδο που έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση γύρω από τον ρόλο της Κίνας όσον αφορά στη διασπορά τουτ κορωνοϊού και ενώ ευρωπαϊκές επιστημονικές μελέτες αποκαλύπτουν πως ο φονικός ιός κυκλοφορούσε στην Ιταλία ήδη από το Νοέμβριο του 2019, παρά το γεγονός ότι το Πεκίνο ανέφερε το υγειονομικό πρόβλημα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις 31 Δεκεμβρίου.























































