ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Παρασκευή ότι η Τουρκία θα ήθελε να είχε καλύτερες σχέσεις με το Ισραήλ, προσθέτοντας ότι οι συνομιλίες σε επίπεδο των υπηρεσιών πληροφοριών συνεχίζονται μεταξύ των δύο πλευρών.
Οι σχέσεις των δύο χωρών επιδεινώθηκαν τα τελευταία χρόνια, παρά τις δυνατές εμπορικές τους σχέσεις, ενώ απέλασαν εκατέρωθεν τους πρεσβευτές τους, το 2018.
Η Άγκυρα έχει επανειλημμένα καταδικάσει την κατοχή της Δυτικής Όχθης από το Ισραήλ, αλλά και τη μεταχείριση των Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς.
«Έχουμε ζητήματα με τους ανθρώπους σε ανώτερο επίπεδο» δήλωσε ο Ερντογάν στους δημοσιογράφους μετά τις προσευχές της Παρασκευής, στην Κωνσταντινούπολη.
«Αν δεν υπήρχαν ζητήματα σε υψηλό επίπεδο, οι σχέσεις μας θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικές» είπε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι οι πολιτικές του Ισραήλ απέναντι για το ζήτημα της Παλαιστίνης είναι «απαράδεκτες».
Turkey’s President Erdogan on ties with Israel:
– Turkey would like better ties
– Talks with Israel at intelligence level continue, issue lies with senior officials
– Israel’s policies on Palestine are Turkey’s red line pic.twitter.com/lOa2o1xEAE— TRT World Now (@TRTWorldNow) December 25, 2020























































