ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Σαουδική Αραβία, Τζο Μπάιντεν, Φαϊσάλ μπιν Φαρχάν αλ Σαούντ,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε το Σάββατο ότι το βασίλειο είναι αισιόδοξο ότι θα έχει «εξαιρετικές σχέσεις» με τη νέα αμερικανική κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν και ότι θα εξακολουθήσει να διαπραγματεύεται με την Ουάσιγκτον, σχετικά με τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
«Είμαι αισιόδοξος. Η Σαουδική Αραβία έχει οικοδομήσει στέρεες, ιστορικές σχέσεις που έχουν δουλέψει με διαφορετικές αμερικανικές κυβερνήσεις.
»Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό επίσης και με τον πρόεδρο Μπάιντεν» δήλωσε ο πρίγκιπας Φάισαλ μπιν Φαρχάν αλ Σαούντ, στη διάρκειας μιας συνέντευξης του, στο τηλεοπτικό δίκτυο Arabiya TV.























































