Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκπρόσωποι κλάδου εστίασης: Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με «παρέα» που δεν εκπροσωπεί τον κλάδο

Εκπρόσωποι κλάδου εστίασης: Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με «παρέα» που δεν εκπροσωπεί τον κλάδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η σημερινή συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με επιλεγμένους (από ποιόν άραγε) εστιάτορες, παρακάμπτοντας την θεσμική εκπροσώπηση του Κλάδου της Εστίασης και συναφών επαγγελμάτων, παρά τα επανειλημμένα αιτήματά μας για συνάντηση, στόχο είχε και έχει την «επικοινωνιακή» διαχείριση ενός προβλήματος που έχει προκληθεί από την έλλειψη αποτελεσματικής στήριξης του Κλάδου μέσα στην πανδημία», επισημαίνει σε ανακοίνωση της η ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων).

«Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο Κλάδος επιδιώκει την ανάδειξη του προβλήματος βιωσιμότητας που θα οδηγήσει με βεβαιότητα στο κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων και απώλεια θέσεων εργασίας, εάν δεν ληφθούν εγκαίρως μέτρα.

»Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Πρωθυπουργός δεν αγγίζουν τη συντριπτική πλειοψηφία του Κλάδου, ενδεχομένως ικανοποιούν τους παρευρεθέντες στη συνάντηση.

»Ο κ. Πρωθυπουργός έχει στα χέρια του εδώ και καιρό συγκεκριμένες προτάσεις-μέτρα από την θεσμική εκπροσώπηση του Κλάδου της Εστίασης και συναφών επαγγελμάτων.

»Η απάντηση του Κλάδου θα δοθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 στην κινητοποίηση “ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ”», τονίζεται στην ανακοίονωση της ΠΟΕΣΕ.

«Οι επιχειρήσεις Εστίασης και συναφών επαγγελμάτων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας κινδυνεύουν από λουκέτα.

»Με υποσχέσεις δεν αντιμετωπίζεται ο όλεθρος, δεν πληρώνονται οι υποχρεώσεις.

»Ο εμπαιγμός δεν μπορεί να συνεχιστεί.

»Ο φόβος, η αγανάκτηση, η αβεβαιότητα μετατρέπονται σε απελπισία και οργή.

»Παραδίδουμε με πόνο ψυχής τα κλειδιά των επιχειρήσεών μας

»ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

»στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (Αθήνα)».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα

Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 – Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το Δημόσιο

Αλέξης Τσίπρας: Στα μαύρα χρόνια του Μητσοτάκη ασφυκτιά η Δημοκρατία

Μητσοτάκης: Με την Τουρκία έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ διαφορά – ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδα

Στις 11/02 ο Μητσοτάκης στην Άγκυρα – Συνάντηση με Ερντογάν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...