ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ισπανία: Έπεσε στο 1,57 ευρώ το λίτρο η βενζίνη μετά τη μείωση του ΦΠΑ - Μείωση φόρων και στο ρεύμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να ρίξει τους τόνους μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας επιχειρεί ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, που δήλωσε ότι η Άγκυρα είναι διατεθειμένη να μην χρησιμοποιήσει το σύστημα πυραύλων S-400, που αγόρασε από τη Ρωσία, στο πλαίσιο μιας ενδεχόμενης συμφωνίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Χουριέτ, ο Ακάρ δήλωσε:
«Είμαστε ανοικτοί σε μια διαπραγμάτευση πάνω σ’ ένα μοντέλο παρόμοιο με εκείνο που ισχύει για τους S-300 που βρίσκονται στο νησί της Κρήτης, στην Ελλάδα».
Απαντώντας σε ερώτηση που υπενθύμιζε το «μη επιχειρησιακό» καθεστώς των πυραύλων που είναι ανεπτυγμένοι στην Κρήτη, ο Τούρκος υπουργός υποστήριξε σχετικά με τους S-400 πως η Τουρκία δεν χρειάζεται «να τους χρησιμοποιεί συνεχώς».
«Αυτά τα συστήματα (σ.σ.: αντιαεροπορικής άμυνας) χρησιμοποιούνται ανάλογα με την απειλή. Θα αποφασίσουμε γι’ αυτό», πρόσθεσε.























































