Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Ισραήλ μεταβαίνει την Κυριακή ο Νίκος Ανασταδιάδης

Στο Ισραήλ μεταβαίνει την Κυριακή ο Νίκος Ανασταδιάδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο Ισραήλ κατόπιν πρόσκλησης του Μπέντζαμιν Νετανιάχου μεταβαίνει την Κυριακή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κατά τη μονοήμερη παραμονή του στο Ισραήλ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον κ. Νετανιάχου, στις 6 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, οι εξελίξεις στο Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις, η επικρατούσα κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, οι προσπάθειες για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και θέματα που άπτονται του τομέα της Ενέργειας και του Τουρισμού.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Ι. Κούσιος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στόλος «Global Sumud» – Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου

Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Οι IDF καταγγέλλουν: Τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποιούν ασθενοφόρα, σχολεία και νοσοκομεία παραβιάζοντας την εκεχειρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr