ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Βόρεια Καρολίνα - Αναφορές για πολλούς νεκρούς 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν δεν θα προσκαλέσει τη Ρωσία να ενταχθεί στην G7, διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκη, ένα γεγονός που σημαίνει ότι η Ουάσιγκτον υπαναχωρεί από την επιθυμία του τέως προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να προωθήσει τη συμμετοχή της Μόσχας στην Ομάδα των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών του κόσμου.
Η οποιαδήποτε πρόσκληση προς τη Ρωσία θα γίνει σε συνεργασία με τα άλλα μέλη της Ομάδας, είπε η Ψάκη μιλώντας στους δημοσιογράφους πάνω στο προεδρικό αεροσκάφος.
Τον περασμένο Ιούνιο ο Τραμπ αποκάλεσε την G7 «πολύ ξεπερασμένη ομάδα χωρών», λέγοντας ότι θέλει να ενταχθούν επίσης η Ρωσία, η Αυστραλία, η Νότια Κορέα και η Ινδία.
«Δεν νομίζω ότι απευθύνουμε νέες προσκλήσεις στη Ρωσία ή επαναλαμβάνουμε κάποια πρόσκληση.
»Προφανώς, η οποιαδήποτε πρόσκληση θα γίνει σε συνεργασία με τους εταίρους μας στη G7», πρόσθεσε η Ψάκη.























































