ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ισχύ των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και τη σημασία της περαιτέρω εμβάθυνσης της συνεργασίας των δύο χωρών αντανακλά η συνεργασία με την Ελλάδα, τονίζεται σε ανακοίνωση της Αναπτυξιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (DFC) μετά την τηλεδιάσκεψη του επικεφαλής της Ντέιβιντ Μάρτσικ με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αμερικανικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, οι κ.κ. Μάρτσικ και Γεωργιάδης συζήτησαν για τις νέες ευκαιρίες σχετικά με την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα υπό την προεδρία Μπάιντεν.
Παράλληλα, η Αναπτυξιακή Τράπεζα των ΗΠΑ εκφράζει την ισχυρή της δέσμευση να προωθήσει στρατηγικές επενδύσεις και να υποστηρίξει την οικονομική ανάπτυξη στο Αιγαίο, ενισχύοντας ιδιαίτερα την ενεργειακή ανεξαρτησία και βιωσιμότητα στην Ελλάδα, ενώ η περιοχή αντιμετωπίζει αυξανόμενο γεωπολιτικό ανταγωνισμό.
























































